Dr. Hulda Clark

ČIŠĆENJE OD PARAZITA

Paraziti se nalaze svuda oko nas: u zraku, vodi i zemlji i nemoguće ih je izbjeći.

Paraziti vrlo lako mogu uči u naše tijelo kroz nečistu vodu i hranu, preko prljavih ruku, kroz kožu i dišne putove i preko insekata. U ljudskom tijelu se mogu nalaziti u jetri, crijevima, mozgu, srcu i drugim organima.

Paraziti mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme poput: astme, raka, alergije, glavobolje, artritisa, anemije, upale jetre, bolesti srca i anoreksije.

Simptomi zaraženog čovjeka su: slabost, apatija, depresija, kronični umor, gubitak apetita, manjak željeza, nesanica, nervoza, razdražljivost, hiperaktivnost, nadutost trbuha i plinovi, glavobolja i bolovi u trbuhu.

Čišćenje od parazita moguće je zahvaljujući posebnom tretmanu, antiparazitnom programu, kojeg je osmislila revolucionarna liječnica Dr. Hulda Clark. Pronašla je tri biljke koje zajedno ubijaju više od sto vrsta parazita. A to su: crni orah, pelin i klinčić. Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita. Preporuka za čišćenje od parazita je jedanput godišnje.

Crni orah pomaže kod: unutrašnjih parazita, gljivica i drugih parazitarnih bolesti kože, usnih ranica i herpesa, bradavica, akni, ekcema i drugih bolesti kože, hemoroida i astme. Ali treba paziti jer plod crnog oraha nije jestiv.

Pelin je poznat kao najjači otrov protiv parazita te moćan lijek za malariju.

Klinčić ima jaka anti-mikrobna svojstva. Učinkovito liječi malariju, tuberkulozu, koleru, šugu i druge bolesti uzrokovane parazitima, bakterijama, virusima i gljivicama.

Crni orah i pelin ubijaju odrasle parazite i njihove ličinke dok klinčić ubija jajašca parazita.

Preporučuje se uzimati sve tri biljke, i to po određenom redoslijedu, kako bi osim odraslih parazita ubili i jajašca iz kojih bi se inače pojavili novi paraziti.

 

Arijana Brozinić,

diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, nutricionist

>>Čišćenje jetre

>>Javorov sirup

>>Neem

>>Soda bikarbona

>>Ulje crnog kima, proteini i sjemenke

>>Zeolit

>>Magnezijev klorid

>>Srebrna voda

>>Sjemenke grožđa