biorezonancija2Biorezonancija je moderna terapijska metoda temeljena na spoznajama kvantne fizike i biofizike. Ključ za njezino razumijevanje počiva na činjenici da svim procesima u našem organizmu upravljaju elektromagnetski titraji. Ljudski organizam splet je složenih energija i vibracija koji su kod zdravih osoba u stanju savršene ravnoteže. No štetni utjecaji iz okoline kojima smo svakodnevno izloženi (loša hrana, bakterije, pušenje, elektronički uređaji i sl.) ometaju tu ravnotežu o kojoj ovisi naše zdravlje.

 

Djelovanje

Uz pomoć sofisticirane biorezonancijske tehnologije elektromagnetski titraji mogu se prenositi i modificirati te na taj način potaknuti tijelo da ponovno uspostavi ravnotežu. Tako će se neutralizirat štetni utjecaji i u organizmu potaknuti njegovi prirodni procesi. Terapija biorezonancijom je metoda prirodnog iscjeljivanja koja pomaže organizmu u normalizaciji i regulaciji svih tjelesnih procesa uz posredovanje elektromagnetskih impulsa, a osnovni cilj je uklanjanje uzroka koji su doveli do određenih tegoba.

Preko elektroda informacije se prenose na rezonator koji ih po potrebi pojačava ili oslabljuje i tako modificirane vraća u tijelo. Na taj način štetna će se kretanja oslabiti ili odstraniti, a zdrava osvježiti i ojačati. Drugim riječima, organizam se ponovno uči procesima koji su mu otprije poznati i kojih se samo treba prisjetiti kako bi se vratilo u svoje optimalno stanje.

 

Primjena

Najveće prednosti biorezonancijske terapije su široka mogućost primjene te primjena bez neželjenih nuspojava. Njome se danas diljem svijeta uspješno tretiraju mnoge tegobe i bolesti, od metaboličkih i hormonalnih poremećaja, autoimunih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, alergija, ozljeda i bolova do intoksikacije, intolerancije na hranu, stresa i depresije. U Salus centru uspješno provodimo tretman nepušenja i tretman mršavljenja te nudimo suvremenu SCIO dijagnostiku i test intolerancije na hranu.

 

Želite li doznati više, pišite nam na info@saluscentar.com ili kliknite na kontakt obrazac

KONTAKT OBRAZAC