Dr.HULDA CLARK

ČIŠĆENJE JETRE

Normalan rad jetre je presudan za održavanje dobrog zdravlja dok je nepravilan rad jetre skriveni uzrok mnogih bolesti. Jedan od najčešćih uzroka nepravilnog rada jetre je kamenac. Drugi uzrok su paraziti, koji često napadaju jetru. Nepravilan rad jetre može biti skriveni uzrok mnogih tegoba: alergije, astme, psorijaze, kroničnog umora, iritabilnosti, loše probave itd.

Čišćenje jetre prema metodi doktorice Hulde Clark

Ako smo stalno umorni, usporeni, dekoncentrirani i imamo loše raspoloženje, vjerojatno je našem organizmu potrebno čišćenje. Od svih vrsta čišćenja organizma posebno je bitno čišćenje jetre, jer između ostalih zadataka jetra ima ulogu pročišćavanja krvi od toksina i otrova.

Uz pomoć metode revolucionarne doktorice Hulde Clark možete očistiti jetru na prirodan način, a uz to se riješiti mnogih neugodnih zdravstvenih problema.

Dr. Clark je razradila metodu čišćenja jetre za koji je potrebno 2 dana uz pomoć maslinovog ulja i soka od grejpa. Čišćenje jetre po metodi dr. Clark daje najbolje rezultate ukoliko se provodi u sklopu antiparazitnog programa. Taj program je također osmislila dr. Clark. Pronašla je tri biljke koje zajedno ubijaju više od sto vrsta parazita. A to su : crni orah, pelin i klinčić. Kombinacija tih biljaka omogućava kompletno čišćenje organizma od parazita.

Čišćenje jetre iscrpljuje organizam te je potrebno nakon čišćenje nekoliko sati odmora.

Ne preporučuje se trudnicama i djeci mlađoj od 10 godina. Također se ne preporučuje osobama koje imaju hepatitis, cirozu jetre, hemangiom, cistu ili tumor na jetri.

 

Arijana Brozinić,

diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, nutricionist

>> Antiparazitski tretman

>>Javorov sirup

>>Neem

>>Soda bikarbona

>>Ulje crnog kima, proteini i sjemenke

>>Zeolit

>>Magnezijev klorid

>>Srebrna voda

>>Sjemenke grožđa