Za test je potreban pramen čisto oprane kose ili dlake (bez laka, gela ili pjene), dužine 2-3 cm odrezan što moguće bliže korijenu kose (ostatak dužine bacite). U pramenu neka bude oko 40-50 vlasi kose, to stavite u  vrećicu ili kuvertu. Ne smeta ako je kosa obojena. U slučaju da imate jako oštećenu kosu, tretiranu sa puno kemikalija godinama, preporuka je poslati dlake.

intolerancija_kosa

Nakon što uplatite iznos za test, e-mailom ćete dobiti upitnik koji trebate popuniti i iz kojeg će se vidjeti vaše psihičko, fizičko, emotivno i zdravstveno stanje. To je važno za dobivanje što detaljnijih rezultata testa. Upitnik, zajedno s pramenom kose i uplatnicom ili kuponom, stavite u omotnicu i pošaljite na adresu:

SALUS CENTAR d.o.o.
Sokolgradska 4,
10 000 Zagreb

U roku od 6-7 dana e-mailom ćete dobiti rezultate testa, te detaljno pojašnjenje s uputama kako se hraniti prema testu. Nalaz je jednostavan, razumljiv i transparentan. Ako želite da za vas izradimo jelovnik prema testu intolerancije za 30 dana, doplata je 150 kn, te je za izradu potrebno ispuniti dodatan upitnik.

Testirati se možete iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva. Vi nama kosu, mi vama nalaz i detaljne upute. Ne trebate gubiti vrijeme, sve možete napraviti iz svojeg doma. Ako vi ili vaša djeca imate problema s vađenjem krvi, ovo je idealan test za vas, bez boli i bez stresa.

 

Imamo još nekoliko testova koje možete napraviti iz uzorka kose:

S1 – test na prehrambene aditive

Thema 02 – test na minerale i teške metale

Thema 04 – test na 153 virusa, 150 bakterija, 44 parazita i 21 gljivicu

Thema 06 – test crijevne dizbioze (poremećaj crijevne flore)

Ova ponuda vrijedi samo uz test intolerancije.

Cijene možete pogledati u cjeniku.

 

Želite li doznati više, pišite nam na info@saluscentar.com ili ispunite kontakt obrazac:

Ime i prezime

E-mail adresa

Broj mobitela

Mjesto

Vaša poruka