Drazen_06SALUS CENTAR, je centar zdravlja i medicine 21. stoljeća te je jedinstven u cjelovitom pristupu očuvanju i unapređenju zdravlja. Direktor i osnivač Dražen Berdin nakon dugogodišnjeg rada sa biorezonancijom, proučavanja i bavljenja raznim aspektima alternativnog liječenja, osniva jedinstveni centar zdravlja gdje okuplja vrhunski tim  stručnjaka iz raznih područja djelovanja: liječnike, nutricioniste, bioenergetičare, Theta i Tesla majstore, fizioterapeute, wellness trenere…

 

Djelatnosti kojima se bavimo / usluge koje pružamo 

Pružamo vrhunske usluge prestanka pušenja za SAMO 23 minute, jedinstvene tretmane mršavljenja, radimo testove intolerancije na hranu putem kose na 550 namirnica, test intolerancije za vegetarijance na 360 namirnica, testove na 270 E- brojeva – aditiva, pojačivača okusa, emulgatora, konzervansa i bojila, test na 15 minerala i njihov međusobni odnos, te 23 otrovna metala, test na 150 bakterija, 153 virusa, 44 parazita i 21 gljivicu, test crijevne dizbioze ili promjena bakterijske flore, test intolerancije za pse i mačke putem dlake na 340 namirnica, najkompleksniju SCIO biofeedbackdijagnostiku cijelog organizma koja u par minuta izmjeri preko 11000 parametara u našem tijelu. Prednost ovog aparata je da radi i terapiju, pa tako imamo odlične rezultate kod liječenja različitih bolesti poput dijabetesa, visokog tlaka, raznih alergija, karcinoma, lupusa, dermatitisa, reumatoidnog artritisa, ulceroznog kolitisa, hormonalnog disbalansa, uspješno rješavamo probleme modernog društva poput stresa, raznih ovisnosti poput alkohola, droge, kocke i dr.

Anita_05

Anita Hofman, Wellness savjetnik za optimalnu prehranu, biorezonantni terapeut, vizažist. Ima dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima na području prehrane (slaganja programa za mršavljenje, dobivanje na težini, sportskih programa prehrane…) i zdravog načina života kroz edukaciju o vježbanju za početnike i kozmetici. U Salus centru radi na tretmanima prestanka pušenja i tretmanima mršavljenja.

 

 

Po čemu je SALUS CENTAR drugačiji?

Naš pristup jest INDIVIDUALIZIRAN I HOLISTIČKI (cjelovit) …dakle mi gledamo svakog svog klijenta kao cjelovitu osobu sa određenim problemom, a ne isključivo njegovu dijagnozu i simptome kao klasična alopatska medicina ukoliko je riječ o bolesti. Dakle tretiraju se i liječe svi disbalansi i svi problemi čovjeka, njihovi UZROCI i posljedice, što u konačnici vodi do fantastičnih rezultata.

Svaki naš klijent je poseban, jedinstven i nije običan broj u kartonu. Svakome od njih se pridaje maksimalna pažnja i razvija se visoko individualiziran, osoban pristup rješavanju njegovog problema. Za svakoga klijenta koji nam dođe sa zdravstvenim problemom, bez obzira na ranije postavljene dijagnoze, nakon opsežne dijagnostike BIOREZONANCIJOM radi se poseban protokol terapije koji će omogućiti zapanjujuće rezultate, jer zaista nijedna bolest nije neizlječiva.

Naši djelatnici i suradnici  se kontinuirano usavršavaju u inozemstvu, a ulaganje u kvalitetne nove metode i tehnike liječenja je konstantno. U ponudi imamo i široku paletu vrhunskih preparata za detoks i oporavak organizma.

Vaš život će se sigurno pozitivno promijeniti, jer ćemo vam holističkim pristupom na fizičkom, emotivnom, energetskom i podsvjesnom nivou samo pomoći da postanete zadovoljni svojim zdravljem i svojim životom!

“Bez strasti nije ništa veliko stvoreno, niti se bez nje može stvoriti“  (Friedrich Hegel)

 

U nastavku Vam donosimo slike našeg centra.

01_02

 

03_02

 

08_02

 

SCIO dijagnostika_02