Scientific Conscious Interface Operator (SCIO) trenutačno je najkompleksniji biorezonancijski biofeedback antistresni sustav temeljen na principima kvantne biofizike i holističke medicine. SCIO omogućuje vrlo preciznu dijagnostiku i terapiju po mjeri svakog čovjeka, primjerenu 21. stoljeću.

BiofeedbackRazvojem elektronike i kibernetike tisućljetna znanja kao što su tradicionalna kineska medicina ili indijska ajruveda dobila su potvrdu u suvremenoj znanosti koja polako prihvaća činjenicu da je naše tijelo energija koja vibrira na bezbroj frekvencija.

Spoznaja da je sva materija zapravo energija, temelj je shvaćanja da je – kao dio dinamičkog sustava univerzuma – i čovjek dinamički energetski sustav. A svaki djelić našeg organizma predstavlja cjelokupan organizam u malom. Kad smo zdravi, u našem organizmu vlada istančana dinamička ravnoteža između našeg fizičkog i onog eteričnog, mentalnog i spiritualnog tijela.

 

Dijagnostika i terapija

Zdravlje podrazumijeva nesmetani protok vitalne životne energije kroz sva naša tijela, a stagnacija ili blokada te energije izaziva neravnotežu, odnosno teškoće i bolesti. Uz pomoć sofisticirane SCIO tehnologije možemo mjeriti čovjekovu vitalnu energiju, a cilj nije samo mjerenje energetskog disbalansa nego stimulacija prirodnih procesa samoizlječenja. U dijagnostičkom dijelu utvrđuje se neravnoteža na različitim razinama, a u terapijskom se dijelu ona ponovno uspostavlja. SCIO uravnotežuje sve funkcija organizma poremećene unutarnjim ili vanjskim stresogenim faktorima.

Pod stresom u širem smislu podrazumijevamo sve ono što naše biće dovodi u neprirodan disbalans, od manjka vitamina i minerala, toksina s kojima dolazimo u dodir putem hrane ili lošeg zraka, bakterija, virusa i gljivica, preko zračenja, do psihičkih trauma, nedostatka ljubavi, pretjerane brige, bijesa itd. Ako stres traje dugo, remeti zdravlje jer tijelo troši svoje rezerve i snagu da se s njim izbori na prirodan način.

 

Balansiranje svih funkcija

SCIO omogućuje biofeedback mjerenje i terapiju koja nema kontraindikacije, neinvazivna je, bezbolna, bez kemije, po mjeri svakog organizma. Sustav je tako genijalno konstruiran da tijelo u tijeku terapije samo, na podsvjesnoj razini, odabire frekvencije koje mu u tom trenutku najviše odgovaraju. SCIO balansira sve funkcije organizma koje su bile poremećene unutarnjim ili vanjskim stresogenim faktorima.

Osnova svega do sada navedenog jest da svaki energetski fenomen zauzima prostor u više dimenzija i kao takav je mjerljiv. SCIO mjeri 3-dimenzionalne oblike (npr. alergena, bakterija, toksina, hormona, enzima, vitamina, homeopatskih preparata…), odnosno mjeri elektro-fiziološku reaktivnost (EPR) na oko 10 000 preparata i supstancija.

Sva ta mjerenja obavljaju se 1/1000 sec (Xrroid efekt). Nakon 3-minutnog testiranja reaktivnosti na različite supstancije SCIO obrađuje elektromagnetske vrijednosti u tijelu (voltaža, amperaža, rezistencija, indukcija, kapacitet…), prepoznaje disbalanse i zatim ih tijekom terapije korigira.