Soda bikarbona ili natrijev bikarbonat (NaHCO3) je zbog svoje vrlo široke primjene lako dostupno, jeftino i popularno sredstvo. Postoje dvije vrste sode bikarbone, za kućnu upotrebu i medicinske svrhe. Obična soda bikarbona koju koristimo u kućanstvu i kupujemo u trgovinama najčešće sadrži aluminij koji je štetan po zdravlje, stoga se za medicinske svrhe isključivo koristi soda bikarbona bez aluminija. Vrlo je teško naći sodu bikarbonu bez aluminija pa zato prilikom kupnje treba se uvjeriti da je soda bikarbona koju kupujemo zaista bez aluminija.

Doktor onkologije Tullio Simoncini, liječnik iz Rima u Italiji, je otkrio da soda bikarbona (bez aluminija) je siguran, efikasan i jeftin način liječenja raka. Soda bikarbona drastično povećava lužnatost organizma, što dostavlja u stanice raka više kisika nego što one mogu podnijeti. Stanice raka ne mogu preživjeti u uvjetima visoke razine kisika u krvi. Fundamentalna teorija doktora Tullia Simoncina, za borbu protiv raka, je da treba spriječiti uzročnike nastajanja raka koji su uglavnom fungusi ili gljivice. Za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana na koje gljivice mogu postati imune, na sodu bikarbonu, gljivice ne mogu postati imune. Soda bikarbona se vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom. Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor.

Prema svjedočanstvima brojnih izliječenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može se kombinirati sa drugim prirodnim načinima liječenja raka.

Arijana Brozinić,

diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, nutricionist

>> Antiparazitski tretman

>>Čišćenje jetre

>>Javorov sirup

>>Neem

>>Ulje crnog kima, proteini i sjemenke

>>Zeolit

>>Magnezijev klorid

>>Srebrna voda

>>Sjemenke grožđa