Naš tretman mršavljenja temelji se na principu biorezonancije, a provodi se tako da klijent sjedi u naslonjaču priključen na aparat s dvije elektrode, od kojih se jedna nalazi na području iznad pupka, a druga na lijevoj ruci. Za vrijeme tretmana klijent ne osjeća gotovo ništa, eventualno laganu toplinu. Tretman nema neželjene popratne pojave i ne izaziva nikakve štetne posljedice.

Mršavljenje biorezonancijom preporučuje se svim osobama, neovisno o životnoj dobi, što znači da se tretmanu mogu podvrgnuti i djeca. Ne tretiraju se jedino osobe koje boluju od epilepsije, imaju ugrađeni pacemaker i trudnice.

 

Kako i kada početi s tretmanima?

Prije prvog tretmana treba doći na informativni razgovor kako bi se utvrdio točan višak kilograma, prehrambene navike, tjelesna aktivnost i zdravstveno stanje te zašto osoba ne može smršavjeti.

survey2Na osnovi tih podataka klijentu se sugerira dinamika i broj tretmana potrebnih da bi se postigao željeni cilj. Preporučuje se odgovarajuća tjelesna aktivnost i režim prehrane. Uz tretmane biorezonancijom kombiniraju se i tretmani za smanjenje celulita i masnoga tkiva. Tako će se izbjeći neugodan višak kože koji se redovito pojavljuje nakon mršavljenja.

 

Održavanje optimalne težine

Nakon svakog tretmana analiziraju se postignuti rezultati, iz tjedna u tjedan prati se napredak te, ovisno o njemu, unosu vode, prehrani i tjelesnoj aktivnosti, kod svakog se dolaska kombiniraju odgovarajući programi.

Kad se postigne zacrtani cilj, dobiju se preporuke kako zadržati postignutu tjelesnu težinu i klijent je nakon toga može samostalno održavati. Bude li potrebe, povremeno se mogu provesti tretmani za održavanje optimalne tjelesne težine.

 

Prehrana za vrijeme tretmana mršavljenja

water2Osobe koje se odluče za tretman mršavljenja biorezonancijom dobivaju savjete o pravilnoj prehrani koji su prilagođeni njihovu spolu, životnoj dobi, zdravstvenom stanju i prehrambenim navikama. Da bismo postigli željene ciljeve – skidanje kilograma, ubrzavanje metabolizma i regulaciju probave – i, naravno, takvo stanje zadržali, potrebna je i promjena nekih navika, što uključuje i tjelesnu aktivnost. Dok traju tretmani mršavljenja treba piti dvije do tri litre čiste negazirane vode na dan.

Želite li doznati više, pišite nam na info@saluscentar.com ili ispunite kontakt obrazac:

Ime i prezime

E-mail adresa

Broj mobitela

Mjesto

Vaša poruka