Napomena: rezultati osoba na videu variraju od osobe do osobe!

Kako prestati pušiti?

Tretman traje 23 minute, nema nikakve popratne pojave, nije potrebno napraviti prethodne pretrage i može mu se podvrgnuti bilo tko (nije preporučljiv za trudnice, osobe s ugrađenim pacemakerom i osobe koje boluju od epilepsije).prestanak_pušenja

 

Želja za nikotinom se smanjuje

Specijalna frekvencija blokirat će receptore za nikotin nakon čega će se želja za nikotinom smanjiti. Nakon tretmana smanjit će se potreba za cigaretom i nervoza, a vaš će organizam sastojke cigareta smatrati alergenima i započet će njihovu intenzivnu razgradnju i uklanjanje. Proces odvikavanja možete osječati odmah, a potpuno djelovanje možete osjetiti kroz 4 –5 sati.

 

Još dva besplatna tretmana

U roku od mjesec dana imate pravo na još dva besplatna tretmana ako i dalje razmišljate o cigareti ili ste nervozni. Ako ste pušili veću količinu cigareta, također bi bilo dobro ponoviti tretman jer možemo posebno djelovati na stres i detoksikaciju organizma. Važno je napomenuti da kod naše metode nije bitno koliko pušite, bitno je zašto hoćete prestati pušiti, a najbolji je razlog ako to činite zbog sebe.

Sonja Juranić

Pušila sam 5 kutija cigareta na dan. Na tretman sam došla iz znatiželje, a danas šest godina nisam zapalila cigaretu.  Uopće mi ne nedostaje cigareta. Hvala Draženu i Salus Centru. 

Maksimalan učinak

Na dan kada dogovorite svoj termin, za maksimalan učinak prije tretmana treba popiti 2 litre vode. Zbog te poveće količine vode, najbolje je termin dogovoriti poslijepodne. Posljednju cigaretu zapalite sat vremena prije tretmana. Za dva ili tri dana dođite na drugi tretman, a treći možete iskoristiti po potrebi u roku od mjesec dana.

 Napomena: rezultati tretmana variraju od osobe do osobe.

Želite li doznati više, pišite nam na info@saluscentar.com ili ispunite kontakt obrazac:

Ime i prezime

E-mail adresa

Broj mobitela

Mjesto

Vaša poruka

Pročitajte više o:

>> Što znači ne pušiti?

>> Dobri razlozi za prestanak pušenja

>> Siguran uspjeh

>> Uzroci vraćanja pušenju

>> Povijest pušenja