Živjeti punim plućima

enjoy_life_mala_2Živjeti zdravije i zadovoljnije, imati više vremena i novca za ono štovas veseli. No odluka o prestanku pušenja neće imati puno izgleda za uspjeh ako još istoga dana nakon tretmana nešto ne promijenite u svojoj dnevnoj rutini. Bezbroj asocijativnih spojeva vraća na pomisao o cigareti: kava-cigareta, kraj ručka-cigareta, telefoniranje-cigareta, računalo-cigareta, prepirka-cigareta… Zato je dobro unaprijed isplanirati čime ćete zamijeniti trenutke s cigaretom, čime ćete se nagraditi.

 

Zdravije navike

Ako ste, recimo, ustajali u 6 sati, sada se dižite 10 minuta kasnije. Počeli ste s kavom, sada pijte čaj od koprive, a kavu odgodite za poslije. Ako niste doručkovali, pojedite nešto, najbolje voće. Odbacite stare navike ili im barem promijenite redoslijed. Važno je da jedina promjena ne bude prestanak pušenja jer će vam ono, ostane li sve po starom, najviše nedostajati.

 

saving

25 dana + 5000 kuna

Kad shvatite da se tretmanom uklanja fizička ovisnost – otprilike 90%, za slamanje mentalne napasti dovoljno je utrošiti samo 10% energije i uvidjet ćete da vam se isplatilo. A što ćete dobiti zauzvrat? Dobit ćete ponovno svoje osjetilo mirisa i okusa, dobro raspoloženje, priznanje vlastita organizma i okoline te 100 minuta dnevno. To znači ukupno 25 dana godišnje plus minimalno 5000 kuna koje možete potrošiti na uživanje u životu.

Mozak je spreman za promjenu, pomozite mu da u tome ustraje!

 

Želite li doznati više, pišite nam na info@saluscentar.com ili ispunite kontakt obrazac:

Ime i prezime

E-mail adresa

Broj mobitela

Mjesto

Vaša poruka

Pročitajte više o:

>> Tretman nepušenja

>> Dobri razlozi za prestanak pušenja

>> Siguran uspjeh

>> Uzroci vraćanja pušenju

>> Povijest pušenja